Iako se prsluk smatra delom muške garderobe, prsluk sve češće viđamo kao deo jesenjih odevnih kombinacija žena od stila. Savršeno se uklapa u ženske kombinacije za različite prilike, čineći ih smelijim i upečatljivijim. Odlična stvar u vezi sa ovim komadom je što je praktičan, a ova vrlina se ogleda u tome što ga možete nositi kao deo odeće, ali i samostalno.

Margo Robi u prsluku.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prelepa glumica Margo Robi prošetala je ulicama Njujorka u prsluku, koji je nosila kao top i uparila sa sivim odelom.

 Uz Prada špic cipele, koje su se izdvojile zahvaljujući laskavom prorezu na pantalonama, glumica je delovala ženstveno u kombinaciji koja je nekada bila rezervisana samo za jači pol.

Trendu prsluka, pored glumice, pridružile su se i domaće influenserke, a među prvima su to učinile su Dunja Jovanić i Tatjana Bosanac.

Da je prsluk odličan komad za kreiranje poslovnog izgleda zna manekenka i dizajnerka Iva Bataković, koja voli da nosi krem model svog brenda Aasha.

Bela Hadid uživa da nosi opušteniju verziju prsluka. Ponela je total denim outfit koji je podrazumevao teksas prsluk, košulju i farmerke ravnog kroja za opušteniji izgled. Ležerniji izgled koji uključuje i prsluk postigla je i Kendal Džener ponevši ga preko bele majice kratkih rukava.

Bela Hadid nosi teksas prsluk.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ukoliko vam se dopada trend prsluka predlažemo vam da pronađete svog favorita na policama high-street brendova. Evo naših predloga!

ZARA Prsluk je trend #1 za jesen 2022.