Nakon godišnjeg odmora sledi povratak u kancelarije, a to zahteva i određen dress code. Tu nastupaju prsluci na scenu, omogućujući slaganje sjajne kombinacije u tren oka, bez obzira što je rano ujutro. Prsluci, kao tradicionalni deo trodelnog kompleta odela, ove sezone se nose posebno te se kombiniraju s vrlo opuštenim, ali i elegantnim pantalonama visokog struka i širokih nogavica.

Na ulicama ovosezonske Nedelje mode u Kopenhagenu upravo su se prsluci istakli kao odevni komad broj jedan – modno osvešćeni posetioci revija jednostavno se jednostavno nisu zasititi tog komada.

Ulicama glavnog grada Danske paradirale su različite varijante ovog sve poželjnog modnog komada, od modela opuštenih krojeva s jednorednim kopčanjem do prsluka u prigušenim bojama poput ljubičasto ružičaste.

Kao pojedinačan odevni predmet prsluk se nosi kao top i kao takav dokazan je kao savršen izbor za kraj leta čineći sjajnu osnovu brojnih elegantnih kombinacija.

Gornji deo bez rukava nudi svu praktičnost majice sa svim sjajem jesenske garderobe. Uz tople temperature koje se nastavljaju u septembru, vrlo je verovatno da ćemo prsluk sve češće viđati kao deo street style kombinacija.

Ovaj novi vrući trend dolazi u brojnim varijantama, a opcije kombinovanja su brojne.

Vuneni prsluk uparen s odgovarajućim pantalonama predstavlja elegantan i lagan povratak na posao. Po uzoru na Nedelju mode u Kopenhagenu, dodajte završne detalje poput sandala s platformom ili šarene velike torbe.

Nema sumnje, prsluci su ove jeseni jedan od najpoželjnijih modnih komada koji će činiti osnovu brojnih sjajnih modnih kombinacija nosivih od jutra do večeri.

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia, action press / Shutterstock Editorial / Profimedia Odevni komad koji je preplavio jesenje kolekcije - prsluk.