Farmerke sa prorezima i rupama ponovo su pravi hit, mada ovoga puta dominiraju modeli pocepani do kolena. Naime, prorezi su samo na kolenima, što je idealno za ljubitelje mode koji vole suptilnije detalje i pantalone koje bez zadrške mogu da nose u kancelariji. Naravno, pod uslovom da se kombinuju sa nečim svečanijim, poput sakoa ili štikli.

Slim-fit siluete su i dalje aktuelne, baš kao i one sa širim nogavicama. Savršeno se kombinuju uz čizme, ali i patike koje ističu ležeran izgled.

Iako ove farmerke sadrže mnogo rupa, rascepa, proreza i izlizanih ivica, u ovom slučaju više je više. Ovaj modni trend stoga nije bezvremenski i univerzalan, kako se obično kaže za farmerke, ali ove sezone su vrući trend!

Prednost uništenih farmerki je u tome što nikada ne deluju dosadno, čak ni u kombinaciji sa klasičnim odevnim predmetima kao što su mantili ili bluze. Za one koji vole divlje, ali ipak diskretno oblačenje, ovde važi sledeće: što su pantalone više iscepane, ostatak odeće treba da bude klasičniji.

PULL&BEAR, STRADIVARIUS Iscepane farmerke su hit ove jeseni.