Kombinezon je, bez razmišljanja, jedan od omiljenih modnih izbora, a činjenica da u Zari trenutno možete pronaći stylish modele dodatno nas podstiče da što pre pogledamo ponudu. Potpuno smo oduševljeni elegantnim, ali i ležernim modelima kombinezona, a svakako predlažemo da svoju kolekciju upotpunite novitetima koje je tako lako kombinovati!

Praktičnost i jednostavnost neki su od sinonima kombinezona, a tim pre kada je u pitanju komad sa kojim možete za kratko vreme da imate kompletno ceo look. Na primer, kada su u pitanju posebnije prilike, crni kombinezon širih nogavica i svilenkasti materijali su nepogrešiv izbor za kombinovanje sa sandalama sa potpeticom ili salonkama.

Pored malo prefinjenijih modela, možete pronaći i opuštene verzije za svaki dan. Iako su pred nam jesenji dani, i dalje nosimo kratke rukave, a upravo takve kombinezone izdvojili smo u jedne od omiljenih. Možete ih kombinovati sa omiljenim patikama ili kaubojkama, blejzerima i slično i na taj način kreirati šik urbanu modnu priču.

Zara zaista nudi ponešto za svakoga, od klasičnih do trendi modela, a da biste pogledati naše favorite kombinezona zavirite u galeriju u nastavku:

ZARA Inspirišite se kombinezonima za jesen 2022.