Jedna od najvrednijih lekcija koje smo naučili iz stila Sasse de Osmane jeste da nema potrebe za komplikovanjem prilikom kreiranja savršeno elegantnog outfita. Aristokratkinja koja se zalaže za stilski minimalizam, ljubiteljka je čiste elegancije, a njen najnoviji stajling, koji je prelepa alternativa klasičnoj haljini, izaziva čisto oduševljenje.

Ako je neko postao merilo apsolutnog stila, to je Alesandra de Osma. 'Milenijumska princeza' je postepeno postala 'it devojka' zahvaljujući odličnim uličnim kombinacijama i trendovima koji se savršeno uklapaju u dnevne stajlinge. Njena lepota je neosporna, ali ono što privlači najveću pažnju je njena formula oblačenja.

Urođena sofisticiranost koja se uvek zasniva na jednostavnom izgledu, bez puno ukrasa i nepotrebnih detalja, ali uvek uspe da odabere odevni predmet koji se uz minimalne modifikacije poput nakita ili modnih dodataka trenutno može transformisati u nešto glamurozno.

Najpraktičniji komad za leto 2022 je kombinezon.
Instagram 

Sada je prelepa Sasa, koja je u hanoversku kraljevsku porodicu ušla brakom sa princom Kristijanom od Hanovera, oduševila modnom kombinacijom za pamćenje. Na svom Instagram profilu objavila je fotografije na kojima pozira u tamnoplavom kombinezonu brenda Massimo Dutti, koji je savršen za letnje venčanje ili izlazak na ručak ili večeru.

U pitanju je kombinezon sa širokim i dugim nogavicama inspirisan mornarskim stilom i ukrštenih bretela, napravljen od lepršavog materijala sa mekom satenskom završnicom, veoma prijatan na dodir. Detalj koji svakako privlači pažnju su halter dekolte i kaiševi dizajnirani da daju ženstven i sofisticiran izrez na leđima.

Lepršavi kombinezon u palazzo stilu i oksford plavoj boji, ne zahteva nikakve dodatne detalje i sam po sebi deluje sofisticirano. Bez sumnje, ovaj još jedan sjajan izbor iz Sassa de Osme ​​je savršen izbor za one koji traže udoban modni komad koji omogućava lakoću kretanja bez odustajanja od bezvremenske elegancije i besprekornog šika.

Podstaknuti ovom vrednom lekcijom za kreiranje elegantnog outfita, bacili smo se u potragu za kombinezonima sofisticiranog izgleda, a u nastavku pogledajte favorite koje smo izdvojili:

ZARA, fashionandfriends.com Pronađite savršeno elegantne kombinezone za leto 2022.