Iako ovih dana i dalje vladaju skoro letnji vremenski uslovi, mnoge ljubiteljke mode razmišljaju o pripremama za predstojeću jesenju sezonu. Možda ste i vi od onih koji su se malo zasitili letnjih stajlinga i maštaju o danima kada će uskočiti u omiljene glomazne čizme, toplu jaknu i trendi pletenu haljinu?

Postoje neki večni modni trendovi koji nikada neće izaći iz mode, a modni stručnjaci se slažu da je ključ svakog uspešnog jesensko/zimskog stajlinga čine kvalitetan kaput, dobre čizme i savršene farmerke, kao stvorene za nas.

Dakle, evo uz pomoć koja tri odevna komada ćete biti odlično obučeni tokom hladnijeg dela godine:

Kvalitetan kaput

Najvažniji komad svake jesensko-zimske garderobe je bez sumnje dobar kaput jer 'nosi' svaki sezonski look. Modni znalci kažu da je uvek bolje osloniti se na kvalitetnu klasiku nego na jeftinije trendi kapute ili jakne koje ćete nositi samo jednu sezonu. Zato, bez razmišljanja, uložite malo više novca u model od, na primer, većeg procenta vune – imaćete ga godinama i rado ćete ga nositi u bilo kojoj kombinaciji. Uz kvalitetan kaput, vaše jesensko-zimske nedoumice su rešene jer ćete uvek biti savršeno stilizovani.

Moćne čizme

Gore navedeno za kaput može se primeniti i za dobre čizme za jesen i zimu. To je investicija koja će vam se itekako isplatiti. Umesto da se oslanjate na nekoliko jeftinih modela koji su trenutno u trendu, radije biste trebali da investirate u kvalitetne čizme bezvremenskog stila - one će dati cool vibe svakom izgledu. Nećete pogrešiti sa, na primer, combat modelima ili čizmama sa visokom potpeticom, jer one već nekoliko sezona dominiraju modnim kombinacijama it devojaka.

Savršene farmerke

Koji komad je ključan čim malo zahladi? Naravno, farmerke koje nam savršeno stoje i ističu naše adute. U takav model vredi uložiti malo više novca, jer ćete ga nositi u mnogim prilikama, od poslovnih do večernjih, a ne samo jednu sezonu. Uz njihovu pomoć možete izgraditi stajling za jesenje/zimske dane i istovremeno izgledati fantastično.