Animal print jedan je od najkontroverznijih, ali i najobožavanijih dezena. Zahvaljujući minimalizmu koji je u modi poslednjih godina, novi talas influensera demonstrira kako se ovaj upadljivi print nosi na elegantan i sofisticiran način.

Tako se, tokom proteklih nekoliko nedelja, ovaj uzorak pojavljuje svuda na našem Instagram feedu - od marama i kupaćih kostima do farmerica, pa čak i nakita - učvršćujući svoj trendy status.

Najlakši način da dodate ovaj print u svoju garderobu, a da ga maksimalno iskoristite jeste kroz modernu haljinu sa zebrastim printom. Ovog leta dominantan dezen ne mora nužno da dolazi u crno-beloj boji, podjednako su atraktivne i kombinacije braon-bele ili braon-zlatne.

Dok su za dnevne varijante, a naročito za plažu, popularni transparentni i lepršavi materijali jednostavnog kroja, kod večernjih varijanti izdvajaju se satenske haljine elegantnog kroja.

Takođe, ovaj trend se spaja sa trendom otvorenih leđa i cut-out izreza, a najlepše ćete ga kombinovati sa ležernim papučama i sandalama.

Još jedan dodatak koji će upotpuniti zebra outfit jesu timeless bele naočare i detalji u zlatnoj boji koji čine da čitav look izgleda luksuznije.

Za veče tu su must-have potpetice i glamurozni dodaci u vidu perja.

 U galeriji pogledajte i najlepše zebra haljine koje možete da kupite kod nas.

reserved Odaberite svoj favorit.