PANTALONE U KOJIMA ĆETE LAKŠE PREŽIVETI +40: Krasi ih lagan i prijatan materijal, a ovih 10 modela je na SNIŽENJU

Jedan od najudobnijih i najpraktičnijih materijala tokom leta je lan, te ga ne izostavljamo ove sezone ni u pantalonama.

10 lanenih pantalona na sniženju
Instagram 

Verovatno nikome nije ni na kraj pameti da na +40 nosi pantalone, i razumemo vas. Ali onda su ipak tu neke formalnije prilike - poput odlaska na posao, za koje nam je neiophodan par pantalona u kojima nam neće biti vruće.

Ono zbog čega smo se neizmerno radovali letu, ali ne i vrućinama, su svakako laneni modni komadi. Kao vodeći trend ove sezone su svakako lanene pantalone u prirodnim tonovima poput bež, krem ​​i bele boje. Svetle boje, osim što sjajno izgledaju, imaju taj neki zavodljivi letnji šik.

Lanene pantalone su odlične za komforan osećaj, jer je materijal sam po sebi prozračan, a lepršave nogavice dodatno doprinose ugođaju gde god da se nalazite.

Lako se kombinuju s različitim stilovima, a osim što jako dobro izgledaju, obožavaćete ih i zato što su, pre svega, veoma udobne!

Zavirili smo u Instagram naloge influenserki i pogledali kako ih one nose, a potom smo potražili najlepše modele u radnjama omiljenih high-street brendova i izdvojili 10 favorita:

ZARA Pronađite idealan par lanenih pantalona za sebe u omiljenim high-street radnjama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši