Srećom, letnjim trendovima se možemo veseliti u narednim mesecima. Izgleda da je street style stil podjednako opčinjen trendovima za letnju sezonu, jer nekolicina njih već privlači pažnju.

Istorijski gledano, to ne bi bio prvi trend za koji biste se odlučile da probate, ali street style set svakako predstavlja must have i za nadolazeću sezonu.

Nošene u kombinaciji sa cipelama na štiklu, blejzerima ili patikama, modni kreatori su dodali sve slojeve koji su potrebni kako bi se bermude probile na listu trendova za leto 2022.

Iako kratke letnje pantalone češće smatramo muškim delom garderobe, bermude su vrlo poželjan komad i u ženskim ormarima.

Za leto 2022. modna jednačina je jasna - omiljene bermude + super majice, topovi, košulje će biti idealne kombinacije, ma gde god krenuli.

Olakšavajuća okolnost je ta da dolaze u širokom rasponu boja i dezena, a mogu se nositi kao deo odela ili poseban komad s nekom atraktivnom bluzom ili majicom.

Primetili smo da su mnogi trendy modeli bermuda trenutno na sniženju, a za vas u nastavku otkrivamo neke od najlepših ispod 2.000 dinara:

STRADIVARIUS, ZARA Pogledajte najlepše modele bermuda ispod 2.000 dinara.