Vrućina u gradu postala je poprilično nepodnošljiva, a to ukazuje na jedno - da je pitanje trenutka kada ćemo se zaputiti na putovanje. Tako su naša razmišljanja preusmerena na planiranje godišnjeg odmora, ali i na osmišljavanje nešto prozračnijih i laganijih modnih outfita u kojima glavnu reč imaju večno omiljeni dezeni!

Kada su letnji meseci u pitanju, postoje dezeni kojih se baš nikada ne odričemo. Naravno, govorimo o tufnicama, kao i o prugicama, kojima se iz sezone u sezonu iznova vraćamo.

Prva naznaka ovog trenda bila je prugasta plava košulja, a nakon koje je bilo pitanje vremena kada ćemo u istom dezenu početi da viđamo i druge modne komade.

Tako nema high street brenda koji u svojoj ponudi ne poseduje barem jedan prugasti modni komad; od haljina, preko suknji i bluza, pa sve do šortseva, prugice su postale novi vesnik letnjih meseci.

Posebno su omiljene mornarske prugice, odnosno plavo-bela kombinacija koja unosi jednu dozu bezvremenskog šika u sve outfite, pa ako planirate da investirate u jedan komad ove sezone koji će vaše dnevne, ali i večernje lookove učiniti da izgledaju elegantnije, onda je ovo izbor s kojim nema greške.

U nastavku smo izdvojili nekoliko prugastih modnih komada koje se isplati imati u svom ormaru ovog leta!

ZARA, BERSHKA Pruge su ultimativni trend za leto 2022.