Zaboravite na sve ostale čizme, ove su broj 1: Model u hit boji za jesen moguće je uloviti na svakom koraku

Ova jesen i zima su u znaku bordo čizama koje su se vratile na modnu scenu

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

S obzirom na to da nam temperature i dalje omogućavaju da uzmemo vremena za pronalazak savršenog para čizama za jesen i zimu, imamo nekoliko predloga za vas. Crne i smeđe varijante uvek će biti klasici, ali ako želite da svojoj kolekciji dodate barem jedan par u kojem ćete se osećati posebno, ne tražite dalje od bordo čizama.

“Cherry” crvena je obeležila prošlu sezonu, dok su trenutno popularnije nešto zagasitije bordo nijanse koje možete kombinovati sa kožnim komadima – od torbi, preko jakni, sve do čizama. Mnogi dizajnerski modni brendovi su na početku godine igrali sa ovom bojom u svojim kolekcijama, pa nas ne čudi što ove sezone viđamo mnogo komada u ovoj bogatoj nijansi. Iako je bordo boja gotovo klasični jesenski trend koji se iz godine u godinu vraća, analizirajući aktuelnu ponudu dizajnerskih i high street brendova, možemo sa sigurnošću tvrditi da je prisutnija nego ikad.

Već smo pisali o bordo jaknama koje su apsolutni hit jeseni, a sada su na red došle čizme. Od prošle godine smo prihvatili crvene tonove u domenu obuće, pa ako tražite zamenu za svoje crvene Mary Janice ili baletanke u hladnim danima, čizme u ovoj trendi boji jeseni su sve!