FEŠN VERZIJA POPULARNIH ČIZMICA IDEALNA ZA BLJUZGAVICU: Influenserke ih obožavaju i kombinuju na sjajne načine

Čizme gojzerice idealne su za bljuzgavicu s kakvom se ovih dana susrećemo u srpskoj prestonici ali i u ostalim gradovima Srbije.

Instagram

Udobne i praktične, popularne planinarske čizme prepoznatljivog dizajna, s efektnim kukicama i uočljivim vezicama, postale su jedan od omiljenijih modela obuće pri kombinovanju zimskih, casual stajlinga.

Zahvaljujući brendovima poput skandinavskog Gannija, planinarske čizme dobije su dostojan makeover u pogledu razigranih detalja poput vezica jarkih boja, a svojim stajlinzima modne zavisnice s Instagrama već su imale priliku da dokažu njihovu karakteristiku svestrane obuće.

U odnosu na glomazne modele, nešto drugačija verzija gojzerica za šetnju gradskim ulicama suptilnija je u pogledu siluete, a kako bi ih uspešno izneli postoji nekoliko stvari na koje je potrebno obratiti pažnju.

Naime, pema rečima modnih stručnjaka, planinarske čizme u gradskoj varijanti trebali bi uvek izgledati čisto i negovano, a prilikom njihovog nošenja izbegavajte komade poput pantalona s džepovima i funkcionalnih jakni kako biste izbegli dodatno isticanje njihove funkcije.

Poput combat modela, planinarske čizme činiće izvrstan kontrast sofisticiranim odevnim komadim, a inspiraciju možete pronaći među influenserkama koje smo izdvojili.

Ovom modelu nije odolela ni Blejk Lajvli, jedna od najbolje obučenih glumica, koja gojzerice, moramo priznati kombinuje na sjajan način.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia