Zaljubljenici u patike i streetwear zasigurno su već naleteli na JJJJound, kanadski brend poznat po svojim kul, minimalističkim stilovima, limitiranim izdanjima i kolaboracijama s istaknutim markama obuće. Dizajnerski studio sa sedištem u Montrealu nedavno je predstavio patike iz saradnje s New Balanceom, a ovih su se dana po prvi put službeno oglasili i o svojoj kolaboraciji s Adidasom o kojoj se šuška već nekom vreme, predstavivši novi model nezaobilaznih Sambica.

Prve fotografije modela iz JJJJound x Adidas Samba linije još su se u decembru 2023. proširile društvenim mrežama, no brendovi se dosad nisu zvanično oglašavali o saradnji. Tada smo imali priliku da vidimo dva para patika iz njihove kolaboracije, smeđi model od brušene kože i crnu varijantu s kontrastnim belim prugicama.

Obožavatelji brenda ove su nedelje napokon došli na svoje jer je JJJJound na svom Instagram profilu objavio "teaser" za saradnju s Adidasom, predstavivši crni i beli model sa smeđim gumenim đonom te logom brenda otisnutim na peti i u unutrašnjem delu patika. Čini se kako su patike poprilično podelile pratioce brenda - jedni smatraju dizajn nedovoljno originalnim i inovativnim, dok drugi s nestrpljenjem iščekuju prvi "drop" koji bi, nagađa se, trebao stići ovog proleća.

 Bonus video

Isabel Marant patike iz 2010 Tiktok/annabjorkjohansson_

Izvor: fashion.hr/ Wanted V.P.