Kada me ljudi pitaju da li nešto skupljam, da li su cipele validan odgovor? Sa stalkom za cipele koji je prepun i (nekoliko) parova koje nisam pipnula godinama, odavno sam zakasnila za dobru reviziju cipela. I to me je navelo na razmišljanje: Koliko mi pari cipela zaista treba?

U dubini svog razmišljanja, izračunala sam da je odgovor sedam. Napravila sam capsule garderobu koja se prenosi iz sezone u sezonu, i pravo je vreme da uradim isto za svoju kolekciju cipela. Dobro zaokružena, raznovrsna i visokokvalitetna kolekcija cipela služi mnogo efikasnijoj svrsi nego da mi cipele ispadaju iz ormana svaki put kada ga otvorim.

Ove cipele označavaju statement izbor za svaki mogući događaj koji biste mogli da imate u toku godine, od venčanja do trčanja po poslu do hrabrenja sa susnežicom. Zamislite ih kao svoju vrhunsku capsule garderobe za cipele.

1. Patike

2. Baletanke

3. Udobne potpetice

4. Ravne sandale

5. Mokasine

6. Čizme do kolena

 7. Čizme na štiklu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pedijatar otkriva na šta treba da pazite kada detetu kupujete obuću Tiktok/paulthepodiatrist


Izvor: Wanted V.P.