Amal Kluni uvek privlači pažnju svojim modnim izborom – bez obzira da li pozira na svečanom crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj kreaciji ili je fotografisana kako obavlja svakodnevne poslove u ležernom izdanju.

Amal Kluni se sa suprugom Džordžom i decom preselila u Francusku – tačnije u mali i živopisni gradić Brinjol na jugoistoku te evropske zemlje.

Svaki put kada se slavni par pojavi zajedno u javnosti, privuče veliku pažnju lokalnog stanovništva.

Amal Kluni
Paul/FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia 

Advokatica za ljudska prava privukla je pažnju tokom šetnje Brinjolsom u ležernoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina žena ima u svojoj garderobi - kombinovala je kožnu jaknu, crnu majicu, farmerke i ravne cipele, a fotografije pogledajte ovde.

U njenoj kombinaciji posebno su dominirale prošivene farmerke sa trapez nogavicama modne kuće Chloe, kao i crne cipele sa kopčom ukrašene oker đonom. Ovo su cipele modela Odette Stelle McCartney.

cipele amal kluni
Paul/FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia 

Iako Amal Kluni voli da nosi cipele sa vrtoglavim potpeticama i najčešće se viđa u dizajnerskim štiklama, u njenoj garderobi ima mesta za ležernije komade obuće.

Od 2015. godine u garderobi ima crni model cipela Odette od veštačke kože. U avgustu te godine uslikana je kako izlazi iz londonskog doma u suknji i prsluku asimetričnog kroja Stelle McCartney, koje je uparila sa pomenutim cipelama.

Bonus video

Amal Kluni Instagram/juliedelibran

Izvor: Wanted V.P.