Svake godine trendovi cipela poprimaju nove boje i oblike, a prolećno-letnje modne revije nagovestile su koja će od njih biti najpopularnija 2024.

U nastavku donosimo pregled najpoželjnijih boja kako biste na vreme krenuli u kupovinu i dočekali 2024. u velikom stilu - sa osveženom kolekcijom cipela po najnovijim trendovima.

Zelena

Dugo nismo videli zelenu kao dominantnu boju na modnim revijama, ali sve se promenilo ove jeseni, kada su brojni dizajneri njene tonove postavili kao glavne zvezde svojih kolekcija za proleće-leto 2024.

Bottega Veneta revija prikazala je koje će torbe biti najmodernije u 2022. godini.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Crvena

Kao simbol senzualnosti, ljubavi i strasti, crvena je savršena za vatreni početak nove godine i odličan izbor za stil žurke za početak 2024.

Boje cipela koje će biti u trendu u 2024
www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia 

Iako je tek ove jeseni oživela u punom sjaju na modnoj sceni, zaista je vanvremenska nijansa, a cipele u ovoj boji su uvek nepogrešiva investicija i odličan adut za osvežavanje outfita.

Pročitajte još: 5 KLASIČNIH CIPELA KOJE SKANDINAVKE NOSE UZ SVE: Za zapažen outfit biraju obuću koja ne izlazi iz mode

Metalik

Trendu nošenja metalik cipela se ne nazire kraj, pa ako još niste, možda je pravo vreme da nabavite svoj par cipela sa ovim impresivnim sjajem.

metalik
Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia 

Zlato, srebro ili bronza - dizajneri su nam pokazali sve metalik stilove cipela i one su postale ključni deo odevnih kombinacija svake ljubiteljice mode.

metalik obuća
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Braon

Kao odlična alternativa crnoj i simbol tihog luksuza, smeđa boja s razlogom postaje jedna od favorita svake garderobe. Njena popularnost sada se širi i na obuću, a sledećeg proleća očekujte cipele u raznim nijansama elegantne braon boje na svakom koraku.

braon cipele
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Svetloplava

Svake sezone se pojavi neka neočekivana nijansa koju prvo nose samo oni koji su najbolje upućeni u dešavanja u modnom svetu. Sledeće godine će biti baby plava.

rita ora svetloplave čizme
MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

 Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom


Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.