Kada je u oktobru aplikacija Lyst objavila rezultate koje svaka tri meseca rangira najpopularnije modne brendove i proizvode na tržištu, jedva da je i jedan modni poznavalac bio iznenađen. Naime, najpopularniji svetski brend postao je Miu Miu, što je zaista očekivana titula s obzirom na količinu "it" komada koje je ovaj italijanski brend nedavno lansirao.

Od kožnih torbi do plisiranih ultramini suknji do bajkerskih čizama koje morate imati, mnogi Miu Miu komadi postali su viralni. Osvajanjem "it" devojaka i poznatih ličnosti, Miu Miu je potvrdio da je mnogo više od Pradine "male sestre". Kao što se i očekivalo, pomenuti modeli su inspirisali čitav niz high street iteracija (posebno u Mangu!), a na ovu listu odnedavno možemo dodati i neodoljive lakirane salonke.

Ove šik cipele bile su odličan dodatak rastućem trendu "kitten" potpetica, koje pored atraktivnog izgleda garantuju i udobnost prilikom nošenja. Prepoznatljive po spicastom vrhu i vešto pozicioniranim kaiševima, ove štikle postale su momentalni hit, a najpoželjnije su u klasičnoj crnoj i trendi „višnja“ crvenoj. Najvernijeg „dvojnika” ovog bestselera uočili smo u Mangu, ali je trenutno potpuno rasprodat. Međutim, i dalje možete pronaći slične modele u Zari i Stradivariusu.

ZARA, MANGO Duplikati Miu Miu cipela

 Pročitajte još: ANTI-TREND ČIZME KOJE SE U LONDONU, PARIZU I KOPENHAGENU NEPRESTANO NOSE: Fashion metropole vrve od ovog modela

Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom