Adidas Samba model patika definitivno je vladar ove 2023. godine, a kako stvari stoje, svoju dominaciju nastavlja i u 2024. doduše u novom ruhu, sa izraženim "jezikom".

Kolika je popularnost retro modela svedoči i to što se it devojke obožavanih patika ne odriču ni tokom zime, a mreže i ulice preplavljene su fantstičnim kombinacijama od kojih se ne zna koja je lepša. 

Zapravo, draž i jeste u tome što Sambe idu uz sve - kardigane, kargo pantalone, suknje, haljine, sokne i štucne... kapute, puffer jakne, pa čak i bunde... da budemo precizniji - uz sve što imate u ormaru.

Adidas Samba model izgleda sjajno uz sve.
instagram / juliesfi 

Casual kombinacije samo će izgledati stilizovanije i opuštenije...

... ali istovremeno neviđeno chic, kao kada, primera radi, nosite široke pantalone i kraće kapute. Sambe dođu kao "cherry on top".

Posebno će "cute" izgledati ukoliko ih uparite sa toplim vunenim čarapama.

Pročitajte još: PATIKE KOJE ĆE ZAMENITI ADIDAS SAMBU U 2024: 5 modela nosićemo uz sve, a jedne će posebno voleti devojke sa širom nogom

No naravno, daleko da su to jedini načini na koje ih nose trendseterke, a mi smo se potrudili da izdvojimo decembarske primere koji su nas oborili s nogu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Izvor: Wanted J. S.