Sezona nošenja čizama je zvanično počela od ove nedelje, te je tako sada idealno vreme za upoznavanje s trendi modelima koje ćemo narednih meseci viđati i na našim ulicama. S obzirom na sneg koji nas je juče sve iznenadio, važno nam je da nam obuća bude topla i pogodna za sve vremenske prilike.

Na osnovu predloga vodećih dizajnerskih brendova, lako je zaključiti da se i ove sezone sve temelji na estetici Y2K, sa 'štikla' čizmama i retro modelima kao glavnim protagonistima.

čizme za zimu
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Combat čizme vrhunac popularnosti doživele su 90-ih godina, a s obzirom na to da su poslednjih sezona nostalgičarske tendencije uspele u potpunosti zavladati modnom industrijom, nimalo ne čudi višesezonska popularnost koju uživaju ove čizme.

U ponudi high-street brendova mnoštvo je modela combat čizama koje su praktične i za suvo i za vlažno vreme. U nastavku pogledajte modele koji su nam skrenuli pažnju!

ZARA Čizme za zimu 2023

 Bonus video

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted/ A.N.