Bez obzira na to da li sebe smatrate autentičnom frankofilkom, morate priznati da postoji nekoliko stilskih lekcija koje možemo naučiti od Francuskinja. One su poznate po tome da imaju urođenu sposobnost da kreiraju jednostavne, ali efektne outfite. Karakterističan je ne sais quoi momenat označava da njihov izgled nikada nije previše promišljen. Umesto da se poigravaju sa trendovima, one se oblače prema klasičnim kanonima, i to je upravo jedan od razloga zbog kojih ih toliko volimo.

Ovog puta, fokus smo usmerili na obuću, te pregledali Instagram profile stylish Francuskinja da bismo saznali koji su to modeli čizama koje biraju za tekuću jesenju sezonu, ali i zimu koja nam predstoji. Dobro je znati i da su njihove male stilske tajne to što čizme umeju da kombinuju i sa farmerkama, ali i sa midi i mini suknjama.

U nastavku pronađite pet modela čizmi koji će vam olakšati svakodnevno osmišljavanje odevnih kombinacija, i verujte Francuskinjama na reč - idu na sve što možete da zamislite.

1. Combat čizme

2. Bež čizme sa block petom

3. Visoke čizme sa potpeticom

4. Čizme kockastog vrha

5. Kaubojke

 Možda će vas zanimati: AKO NE VOLITE GLOMAZNE I UGG ČIZME, OVE ĆETE OBOŽAVATI: Udoban i topao model koji se svake sezone vraća na scenu

Bonus video

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce