Na sreću, Stradivarius je nedavno predstavio svoju verziju popularnih UGG papuča po znatno nižoj ceni. Ako i vi želite da u svojoj kolekciji imate ovaj trendi modni dodatak, za njega ćete morati da izdvojite 4.590 dinara, što je, složićete se, mnogo jeftinije od originala koji košta oko 119 evra.

Stradivarius ugg 4.590 dinara
STRADIVARIUS 

Papuče su veoma slične originalu, a krasi ih platforma, dok je gornji deo ukrašen veštačkim krznom. Krzno na modelu Stradivarius je nešto obimnije nego na originalu, a dolazi i u nežnoj, bež nijansi. Kada govorimo o kombinovanju ovog modela, predlažemo da ga nosite u opuštenim modnim pričama sa akcentom na slojevitost.

Možda će vas zanimati: KAKO OČISTITI UGG DA UVEK IZGLEDAJU KAO NOVE? Otkrijte trikove koji će produžiti vek vašim čizmama

Sa svojim neobičnim i pomalo nesvakidašnjim dizajnom, ako se usudite da kupite Stradivarius papuče, možete biti sigurni da nećete ostati neprimećeni, pa ako se ne plašite eksperimentisanja – pronašli ste svoju novu modnu opsesiju.

S obzirom na pomamu za originalnim modelom, ne sumnjamo da će i ovaj brzo nestati sa polica prodavnica, pa požurite i nabavite svoj primerak na vreme!

Bonus video

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g

Izvor: Miss7hr/ Wanted A.N.