BERSHKA Pogledajte kakve kratke bajkerske čizme nosimo ove jeseni i zime.

Nema sumnje, gde god da pogledate, videćete samo jedan model čizmama koji kao da je, u roku od samo nekoliko nedelja, istisnuo sve druge sa fashion radara. 

Reč je o bajkerskim čizmicama, a ovo ne treba da čudi s obzirom da se sve više približavamo hladnoj sezoni, te da je sve više kišnih dana. 

Ipak, privuklo nam je pažnju da se sve više devojaka odlučuje za kratke modele, umesto onih do kolena, što se odrazilo i na ponudu omiljenih highstreet brendova

Nose se u svim bojama - crne, braon, bordo... a kombinuju još lepše, a najbolje od svega je i to što, ne samo da se mogu naći na svakom koraku, već im i cena ne prelazi par hiljada dinara.

Preporučujemo vam da oslobodite police za cipele jer u narednim mesecima morate napraviti mesta za omiljene kratke čizme, a imajte na umu da jedan par neće biti dovoljan. U galeriji na početku teksta pogledajte koji modeli su nam privukli pažnju, a u nastavku smo vam pripremili i predloge trendseterki koje omiljene kratke čizme kombinuju na najkreativnije načine.

Pročitajte još: NOVA VERZIJA HIT ČIZAMA ZA JESEN 2023. STIGLA JE U RADNJE: Model koji daje chic notu svakom jesenjem outfitu

Bonus video:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce