Iako smo dugo uživali u lepom vremenu, došlo je vreme da iskočimo iz omiljenih patika u čizme. Na sreću, ako još uvek niste pronašli savršen par cipela, nove modne kolekcije nude obilje rešenja za vas. Takođe, sada je potpuno jasno koji će modeli dominirati sezonom, a ovih dana u Zarinu ponudu stiglo je nekoliko „it” stilova čizama.

zara čizme
ZARA 

Nakon viralnih bajkerskih gležnjača u Miu Miu stilu, Zara je izbacila model do kolena koji je još verniji „dvojnik” ovog dizajnerskog bestselera. Napravljene od kože i lišene višestrukih kaišića, ove čizme su nešto kvalitetnija i prefinjenija verzija prethodnog modela i ne sumnjamo da će postići podjednaku popularnost.

čizme
ZARA 

Dopale su nam se i minimalističke visoke „kaubojke“ u klasičnoj crnoj boji, koje izgledaju neverovatno urbano i kul. Njihovi niski đonovi garantuju udobnost prilikom nošenja i zaista su svestran komad koji ćete moći da nosite u različitim prilikama. Tu su i ženstvene čizme braon boje sa "kroko" efektom, šiljastim gornjim delom i visokom potpeticom, koje će savršeno upotpuniti vaše elegantne kombinacije za hladne dane.

zara kroko čizme
ZARA 

Možda će vas zanimati:NAJLEPŠE CRNE ČIZME ZA JESEN 2023. PREMA TRENDSETERKAMA: Kakav model vi birate ove sezone?

Bonus video

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g

 Izvor: fashion.hr