ZARA, STRADIVARIUS Pogledajte kakve ćemo sve slingback modele cipela nositi do kraja leta i tokom jeseni.

Kada je reč o cipelama na štiklu, teško da postoji elegantnija i u isto vreme udobnija obuća od slingback modela. 

Ove nestvarno lepe cipele suvereno vladaju modnom scenom decenijama, a kako se lagano ali sigurno približavamo jesenjoj sezoni, te noći osetno postaju hladnije, mnogima su #1 izbor za večernje prilike i proslave.

Slingback cipele su trend sezone.
Instagram 

U isti mah, slingback modeli će podići i svaku casual ili poslovnu kombinaciju i dati joj dašak glamura, čak i ako uz njih nosite običnu majicu i farmerice. 

Fantastično izgledaju i uz odela i široke pantalone, haljine, nevezano da li su duge ili kratke, a kako se može naći veliki broj modela i sa nižom štiklom, dovoljno su udobne da u njima provedete celi dan bez brige da će vas nažuljati. 

Slingback su omiljeni izbor za proslave.
Instagram 

Ove godine akcenat je bio na providnim modelima sa štrasom i šljokicama, koje su podjednako birale i mlade, i gošće na venčanjima i proslavama, ali i biznis žene koje znaju kako da podignu outfit na novi nivo. 

Na velika vrata vratile su se i slingback sa kitten štiklom koje nisu miljenice svih, ali izgledaju svetski, pogotovo ako ih nosite sa palazzo pantalonama. 

Nema sumnje da će popularni model cipela vladati uličnom modom i u narednom periodu, te čekirajte kako slingback nose popularne trendseterke, a u galeriji na početku teksta možete videti trendy modele highstreet brendova koji su na modnom radaru it devojaka.

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks