Iako je tek početak februara, odnosno, kalendarski je još uvek zima, čini se da hladna sezona posustaje, te su pred nama pravi prolećni dani, a to samo znači jedno - vreme je da prošetate omiljene ravne cipele - baletanke

Obuća koja sa razlogom nosi titulu vanvremenske, sjajan je dodatak u danima kada želite da izgledate chic, ali bez previše truda, jer će očas posla transformisati bilo koji outfit i podići ga za klasu. 

Tako, klasičan sako, poput Chanel modela i baggy jeans, u kombinaciji sa baletankama mogu izgledati zaista moderno i mladalački, a ovako nešto mogu, bez problema, da nose i žene od 30 i one od 40, 50 ili više godina, jer će izgledati sjajno. 

Uz to, vremena kada su baletanke imale tanak đon, te su iz tog razloga bile nepraktične za hladnije vreme, davno su iza nas, jer se u ponudi mogu naći i modeli koji su i kreirani za međusezone.

Poslednjih meseci, fokus je na baletankama sa kaiščićima kao što su Mary Jane, a naročito su tražene sa nitnama ili cirkonima, kao što je slučaj sa, sada već kultnim, Alaia modelom.

Ballet core nastavlja dominaciju i ove godine, uprkos tome što mob wife trend sve više jača, no trendseterke popularne baletanke nose na najrazličitije načine.

Fantastično izgledaju sa kožnim pantalonama i debelim sakoima.

Podjednako dobar utisak ostavljaju i sa oversized blejzerima i širokim farmerkama.

Pun pogodak su ako nosite maksi suknje ili haljine...

... no, ništa manje atraktivne nisu ni u mini kombinaciji.

Iako smo izlistali primere baletanki sa nitnama, ovo važi i za druge klasične modele sa kaiščićima. 

Zato smo zavirili u aktuelne ponude highstreet prodavnica i izdvojili modele koji će gospodatiti ulicama narednih meseci, sve do kasne jeseni, a potom pogledajte još neke primere kako it devojke kombinuju omiljene cipele za prelaznu sezonu.

reserved Pogledajte kakve ćemo baletanke nositi u 2024.

Kako trendseterke nose popularne cipele

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

moda  Instagram/linanoory

Izvor: Wanted J. S.