"Imam sasvim dovoljno cipela u ormaru"rečenica je koju sigurno niko nikada nije izgovorio. Leto je savršena prilika da obnovimo svoju garderobu nekim zanimljivim i malo drugačijim modnim komadima, a upravo takve su sandale iz omiljene Zare za koje se već sada zna da će obeležiti dane pred nama!

Kao i svakog leta, tako su i ove sandale apsolutni hit i neizostavan dodatak svakoj modnoj kombinaciji. Bez obzira da li ste na plaži, gradskim ulicama ili na opuštenoj večeri na terasi, sandale su savršen izbor za stvaranje trendi i udobnog letnjeg stila. Iako obožavamo da ih nosimo u raznim prilikama, kada želite da dodate malo visine i elegancije svom izgledu, sandale sa potpeticom su sjajan izbor jer će produžiti vaše noge i dodati dozu sofisticiranosti.

Hit sandale koje će se sigurno brzo rasprodati

Primetili smo sandale brenda Zara koje su sve samo ne uobičajene; reč je o roze sandalama sa cvetnim uzorkom koje će vam uvek dati sređen izgled, čak i ako uložite minimalan napor u kombinovanje svog outfita. Odličan su izbor i za nešto elegantnije prilike koje su pred nama, poput venčanja, pa ih možete kombinovati sa jednostavnom haljinom i minimalnim dodacima jer će sva pažnja biti usmerena na njih. Takođe, ako roze nije vaša boja, pronašli smo i zelenu verziju koja je jednako šarmantna, zato požurite dok su još dostupne na policama!

ZARA Zara cipele

Bonus video:

Sandale sa dugačkim pertlama tiktok/@marthacov