Poslednjih meseci mnogo smo pisali o Hermèsovom kultnom Oran modelu papuča, koje ni ovog leta nisu sišle sa vrha liste najpoželjnijih modela obuće. Ovaj jednostavan, a ipak prepoznatljiv model na tržištu je već gotovo četvrt veka i postao je sinonim za eleganciju, luksuz i kvalitet. Da popularnost Orana sa godinama ne bledi potvrđuje njegova zastupljenost na društvenim mrežama, a čini nam se da gotovo nema high street brenda koji ove godine nije izbacio svoju verziju Hermèsovog bestselera.

Ipak, među mnogobrojnim "zamenama"neki modeli su uspeli da se istaknu i postanu viralni na TikToku. Sudeći prema mnogobrojnim videima i pozitivnim recenzijama korisnika, titulu najvernije povoljne verzije Hermes papuča odneo je model američkog brenda Steve Madden koji nosi naziv Zarnia.

  Dok klasični Hermèsov model košta 660 evra, Maddenov Hadyn se prodaje po ceni od 75 dolara, a na sniženju se može naći i za 5 do 6 hiljada. Kupci ističu kako su razlike u izgledu neprimetne i kako Maddenov model kvalitetom može ozbiljno da parira deset puta skupljem originalu.

"Toliko sam impresionirana dizajnom i udobnošću da sam kupila tri različite boje. Obožavam ih", komentarisala je zadovoljna korisnica na Steve Madden webshopu. Influenserke na TikToku takođe hvale njihovu udobnost i kvalitet, a podelile su i svoje oduševljenje dostupnom paletom boja. Takođe, neke od njih preporučile su svojim pratiocima da pri kupovini obavezno naruče broj veće jer je model uži od uobičajenog.

fashionandfriends.com Zamena za Hermes papuče

Izvor: Fashion.hr

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks