Francuski stil se često može opisati rečima kao što su šik i bez napora. Ovaj bezbrižni vibe dolazi kroz specifične komade koje Francuskinje nose. S tim u vezi, uzvišene osnove i lepršavi komadi (poput jednonostavnih haljina) su često omiljeni. Kada je u pitanju obuća, jednostavni, ali šik modeli prednjače.

U stvari, postoje tri modela letnjih cipela koje su ljudi u Parizu nosili i koje će nastaviti da nose ovog leta kako bi kreirali svoj svakodnevni izgled. I da, sva tri ova modela su svestrana i mogu se nositi sa farmerkama, suknjama i haljinama.

Nastavite da skrolujete kako biste saznali koje letnje cipele će Parižani nositi u narednim mesecima.

1. Baletanke

Baletanke su i dalje jedan od ključnih modela cipela u modnim krugovima. Taj savršeni par izgleda tako slatko u kombinaciji sa dezeniranom haljinom.

Ovaj outfit je jednostavan, ali i šik topom, plavim farmerkama i baletankama.

Majica na pruge u kombinaciji sa jedinstvenom mini suknjom i baletankama je više nego cool.

2. Crne sandale na petu

Crne sandale sa kaišićima su uvek poželjne. Maksi stil sa tim idealnim parom? Savršenstvo.

Farmerke ravnih nogavica i sandale sa kaišićima su veoma elegantne - posebno sa slatkim gornjim delom ili jaknom.

Ovaj outfit je više nego elegantan sa maksi suknjom, sandalama i trendy kombinacijom basic majice i oversized košulje.

3. Patike

Bele patike sa dezeniranom haljinom daju ženstven i bez puno truda razigran izgled. Ne možete poreći snagu jednostavne bele majice, farmerki i patika. Blejzer je takođe moćan komad za svakodnevne stylinge koji uključuju patike.

Outfiti koji se sastoje od teksas suknje, majice i retro inspirisanim patikama su nešto su je standardno za videti na ulicama  Pariza ovog proleća.