Sijena Miler je ponovo postigla modni uspeh tokom nedavnog izlaska sa svojim prijateljem fotografom Sebastijanom Faenom u Njujorku ove nedelje. Inače, 41-godišnja Sijena i poznati fotograf upoznali su se prošle godine kada je snimio njenu naslovnicu časopisa Muse u Gucci seriji stajlinga.

Za šetnju ulicama Velike jabuke, Sijena je izabrala opušten i veoma cool styling. Jarko plavi pleteni kardigan kombinovala je sa belim farmerkama, neizostavnim komadom za prolećne dane. Sijena, poput Francuskinja, bira hit farmerke sa širim i kraćim nogavicama, model koji je ove sezone izbacio uske farmerke sa liste najpopularnijih.

Sijena Miler u Birkenstock klompama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dajući prednost udobnosti, Sijena je posegnula za parom Birkenstock Boston klompi i tako se pridružila trendu 'ružnih' cipela koje su i ove sezone veliki hit.

Iako je ceo stajling odavao utisak da je potpuno neopterećeno nosila sve što joj dođe pod ruku, detalji su otkrili da je ipak reč o promišljenom stajlingu.

Zato je podigla bele pantalone sa kontrastnim crno-belim kaišem, a važne sitnice stavila u braon 'saddle torbu'. U pitanju je torba u obliku sedla, a popularni model seddle, zahvaljujući trendu 70-ih koji već neko vreme suvereno vlada modnim svetom, je i ove sezone poželjan hit koji svaku kombinaciju čini boljom.

Izvor: tportal.hr