Adidas Gazellepatike je kultni model koji postoji još od šezdesetih godina prošlog veka, a njihova popularnost je bukvalno eksplodirala u svetu pre deset godina. Poznate po svom jednostavnom i bezvremenskom dizajnu, ovaj legendarni model je i danas jedan od najtraženijih, a s obzirom na sve veći izbor i varijante koje Adidas povremeno izdaje u svojoj kolekciji, sigurni smo da ćemo ih viđati svaki dan na ulicama grada i ove sezone.

Ovaj svestrani model može se nositi na bezbroj načina; Bilo da se radi o opuštenom i ležernom izgledu, sportskom outfitu ili nešto elegantnijem outfitu, Adidas Gazelle patike će odlično izgledati u kombinaciji sa farmerkama, sportskim pantalonama ili trenerkama, košuljama, pa čak i ležernim haljinama. A s obzirom na to da u prolećnom periodu volimo da nosimo komade u nešto svetlijim bojama, ove sezone biramo šarene modele koji dolaze u jarkim bojama poput plave, žute i efektne ljubičaste koje će podići i najjednostavniji outfit.

Jednostavan i bezvremenski dizajn

Pored toga što ovaj model patika ubedljivo postaje jedan od onih klasika koji nikada neće izaći iz mode, model Adidas Gazelle je napravljen od visokokvalitetnih materijala koji pružaju udobnost i podršku stopalima. Sve navedeno je razlog zašto su ove patike bile i ostale popularan izbor u svetu patika, inspiraciju za kombinacije najlepših i šarenih modela potražite u nastavku članka!

 Izvor. fashion.hr