Pradine glomazne mokasine nekoliko su puta bile rasprodate (i kopirane), što nimalo ne čudi jer ih nose sve omiljene IT devojke poput Hailey Bieber i Belle Hadid. Radi se o modelu cipela koji je definitivno zaslužio svoje mesto u modnoj kući slavnih, a na ceni mu daje i činjenica da je Prada u poslednjem kvartalu 2022. godine postala najpopularniji brend na svetu, svgrnuvši Gucci s trona.

Kožne mokasine s Pradinim logotipom i zaobljenim vrhom zapravo su uglađena verzija chunky čizama koje su veliki trend poslednjih sezona, a idealne su upravo za nešto toplije dane kad nam nije potrebna takva obuća. Kao što dokazuju trendseterke, glomazne mokasine možete da nosite svugde, i najvažnije - na sve, a pritom ne morate da izgledate ozibljno i dosadno.

Iako Prada nije jedina modna kuća koja je u ponudu uvrstila glomazne mokasine, njen ikonični logotip dodao im je X faktor, posebno ako pazite da vaše investicije odišu luksuzom.

Odnedavno Pradine glomazne mokasine dolaze u novom ruhu - još veće i mekanije. Naime, dizajnirane su od pufnaste napa kože, baš kao i deo torbi i cipela iz nove kolekcije. Cena ovog modela je 960 eura, a očekujemo da će high-street brendovi vrlo brzo predstaviti i svoje povoljnije verzije ovih sigurno najpopularnijih cipela za proleće 2023.