Različiti modeli patika su deo svačijeg stila, a u zavisnosti od potreba, neko ima više sportskih, svakodnevnih ili elegantnih modela koje najviše nosimo. Bele patike se svakako nalaze u našoj kolekciji, ali crne su gotovo podjednako često prvi izbor pri kupovini novih patika, jer se njihova klasična boja i neutralnost uklapaju u svačiji stil.

Prilikom izbora novog modela patika najvažnija nam je njihova udobnost, a zatim i specifičan stil koji tražimo, u zavisnosti od toga za šta su nam potrebne, kao što su sportske aktivnosti, svakodnevna upotreba ili odlazak na posao.

Bela Hadid u crnim patikama.
Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Visoke, niske, sa popularnim debelim đonom ili potpuno ravnim, u kombinaciji sa drugom bojom ili potpuno crnim, ima dovoljno modela crnih patika od kojih svako od nas može da pronađe par za sebe.

Kultni modeli kao što su Converse ili Vans uvek će biti nosivi, a ako ih već posedujemo, onda je ovo prava prilika da kupite novi trendi model, poput adidas New BalanceNB 550 patika, koje su trenutno omiljeni par mnogih fashion dama.

U nastavku biramo modele crnih patika za sve prilike kojima možete proširiti kolekciju:

buzzsneakers.rs Crne patike uvek izgledaju cool i moderno. Checkirajte najlepše modele!