Više ništa ne bi trebalo da nas iznenadi, sa svime što se dešavalo u poslednje dve godine, ali UGG su se zaista vratile na čelo mode - i moramo priznati da nam se to baš sviđa.

Kao i mnogi kultni komadi u ovom cikličnom modnom svetu, ubrzo su nakon 2010. postale „out“, a mnogi od najoštrijih mladih kritičara generacije Z ponudili su im zloglasnu etiketu „omražena obuća“ (zajedno sa Crocs i Wedged patikama).

Emili Ratajkovski u ugg mini čizmama.
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, totalni pad Ugg čizama sa modne scene sprečile su trendseterke ove godine, a Emili Ratajkovski, Bela Hadid, Hejli Biber i Kendal Džener su samo neke od predvodnica.

Upravo one su doprinele da potražnja za mini modelima poraste toliko da se više ne mogu naći u slobodnoj prodaji.

Bez obzira da li su uparene sa belim farmerkama i blejzerom kao što je to učinila Elsa Hosk, ili sa kompletima za trening i kao što su Kaia Gerber i Kendal Džener pokušale, Ugg su se definitivno vratile.

Čak i poznate ličnosti uživaju da nose Ugg čizme sa svestranim, komadima odeće. Dok mnogi još uvek povezuju ove čizme sa jednostavnim izgledom farmerki i oversized džempera, poznate devojke ih ove godine nose sa svestranim komadima. Jer ko kaže da ne možete da nosite uggs uz haljinu ili smart pantalone?

ugg čizme su must have ove sezone.
Instagram 

Da bismo vam pružili dovoljno inspiracije za kombinovanje Ugg čizmama, u nastavku smo izdvojili neke od naših omiljenih primera koje su odobrili uticajni ljudi.

Sa suknjom ili haljinom

Svakome ko kaže da svečanu odeću treba nositi samo uz svečanu obuću, mi to demantujemo. Ključ za besprekoran stilizovan, a veoma udoban izgled leži u kodiranju boja. Sve dok se čizme stapaju sa nečim na vašoj odeći, vaša estetika će biti zadovoljena.

Monohromatski look

Ako niste znali, Ugg obuća dolazi i u drugim bojama osim u braon, a te živahne opcije mogu poslužiti kao preko potrebna boja tokom sumornih zimskih meseci. Međutim, čak i braon može razbiti potpuno crnu, jednobojnu odeću i dati joj pečat.

Sa trenerkom

Gotovo isto tako klasični kao farmerke, duksevi i uggice su takođe bezvremenski spoj. Ako vam je potrebno da instant uzdignete sportski outfit dodajte kaput i ugg papuče koje će dati nagalasak ležernom looku.