Čizme sa debelim đonom nametnule su se kao snažan trend još pre dve sezone. Posle klasičnih crnih modela, zatim modela sa đonom u kontrastnoj boji (sa akcentom na zelenu i crvenu), ovosezonski hit modela čizama dolaze u svetlijoj varijanti. I moramo priznati, izgledaju sjajno.

Džesika Alba u čizmama boje vanile.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Sezona čizama je zvanično stigla, a Chelsea čizme sa debelim đonom su osnovni proizvod u kategoriji zimske obuće. Glumica Džesika Alba i vlasnica zaista inspirativne modne kolekcije, svojim nedavnim dnevnim stajlingom dokazala je da ležerne čizme nisu popularne samo u klasičnoj, crnoj boji. Glumica, koja ceni nosive modne komade koji su praktični i moderni, pronašla je savršen par sezonskih čizama u šik modelu glomaznih čizama u lepoj bež, vanila nijansi.

Trendseterke se svi više oslanjaju na jedan od najvećih trendova cipela sezone. Chelsea čizme su nesumnjivo među najpopularnijim čizmama svake zime, a ovaj vanila klasik je veoma osvežavajuć i tako atraktivan. 

Iako tokom hladnih meseci dominira garderoba tamnijih nijansi, ova sezona donosi bezbroj novih stilskih mogućnosti kada su u pitanju odevne kombinacije svetlih boja. Naime, ako želite moderan izgled, ali ne želite da se odreknete tako skupe udobnosti, ove cipele su savršen izbor.

STRADIVARIUS, PULL&BEAR Krem čizme za zimu su hit ove sezone.