Sezona čizmica službeno je stigla, a "Chelsea" čizme zadebljanog đona glavna su stvar u kategoriji zimske obuće. Glumica Džesika Alba i vlasnica inspirativne modne kolekcije, svojim nedavnim dnevnim street styleom dokazala je da ležerne čizme nisu popularne samo u klasičnoj, crnoj boji.

Glumica koja više od svega ceni nosive modne komade koji, uz naglašenu praktičnost i izgledaju dobro, pronašla je svoj savršen par sezonskih čizama u chic modelu zdepastih čizama u lepoj bež nijansi.

džesika alba rado nosi chalsea čizme
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U svom izboru Džesika se oslonila na jedan od najvećih trendova cipela sezone. "Chelsea" čizme nesumnjivo su među najpopularnijim čizmama svake zime, a ova klasika u bež boji vrlo je osvežavajuća i tako privlačna. Za svoj casual, a opet chic dnevni stajling lepa glumica je spojila bež čizme vrlo popularnog high street brenda Mango u kombinaciju sa svetloplavim džemperom, ležernim pantalonama bež kaputom.

džesika alba u outfitu za jesen
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako za hladnih meseci dominira garderoba tamnijih nijansi, što se tiče odevnih kombinacija u svetlim nijansama ova sezona donosi bezbroj novih stilskih mogućnosti. Naime, ako priželjkujete moderan izgled, ali se ne želite odreći tako drage udobnosti, ove cipele su savršen izbor.

mango čizme za zimu
MANGO