Nekada je stvaranje idealnog autfita tokom jeseni i zime prava zavrzlama - koje pantalone uz koju košulju, bluzu, ili, ako izaberete haljinu, šta nositi preko... i onda, kada ste konačno sve uklopili i preostalo je da samo izaberete obuću, nastane problem. 

U mnoštvu novih stilova - čizme sa kaišićima, kaubojke i glomazne koje favorizuju trendseterke, ne možemo tek tako da donesemo odluku. Umesto toga, stišavamo buku (samo na sekundu) da bismo svoju energiju usmerili na verni klasik: Chelsea čizme.

Datiraju iz viktorijanskog doba kada su ih, kao i danas, nosili i muškarci i žene, tradicionalno su imali ravne đonove, zaobljen prednji deo, dok im je visina išla tik iznad članaka. Poslednjih godina, međutim, stil je evoluirao u različite iteracije, od iteracija sa špicastim prstima i visokih dužina do zdepastih gazišta i drvenih potpetica.

Iako postoji toliko sjajnih stilova čizama, i dalje se svake zime oslanjamo na klasične Chelsea čizme. Bilo da ih kombinujemo sa farmerkama, haljinama, suknjama ili smart pantalonama, uzimamo ove dame kao inspiraciju za vraćanje Chelsea čizmi na modnu mapu.

Nastavite da skrolujete da biste videli kako ih modni svet stilizuje.

1. Krojene pantalone dobro se uklapaju sa četvrtastim vrhom.

2. Uz Klasične farmerke ide sve, posebno klasične Chelsea.

3. Za trendy izgled, podignite svoju mini suknju na viši nivo i uparite je sa ultra glomaznim modelom čizama.

4. Čak se i stari pouzdani midi modeli suknji mogu nositi sa ovim čizmama.

5. Kožne pantalone su odlična alternativa farmerkama i sjajno se kombinuju sa crnom obućom.

6. Za ljubitelje udobnosti, helanke, udoban kaput i Chelsea čizme su chic outfit koji treba isprobati.