Za razliku od pre 20 godina, sada nam je tokom hladnih dana jedini imperativ da vam je toplo i udobno na nogama. Naravno, dodatak trenč mantili ili kaputa i kape može biti od pomoći, ali izgleda da je obuća ključan deo koji pruža taj topao, rasplinut osećaj.

U misiji da što manje osetimo hladnu zimu pomažu nam i svetske trendseterke koje poslednjih meseci omiljene Ugg čizme nose uz gotove sve.

I dok je bilo mnogo debata o tome da li su ugg čizme u stvari cipele - slično kao i debata koja dovodi u pitanje da li helanke mogu opravdano da se nose kao pantalone - očigledno je da 2022. sve novine rado prihvata.

Iako bi neki mogli da pomisle da su Uggice slične papučama i da ih ne treba nositi van kuće, Kendal Džener, Kaja Gerber, Emili Ratajkovski i mnogi drugi trenutno tvrde suprotno.

Na pitanje kako ih kombinovati, pravi odgovor bi bio kako god poželite, jer Ugg čizme najčešće prate ležerna i opuštena modna izdanja - trenerke, helanke, dukseve, jakne...

Pored udobnosti i toplote koju daje, Mini Classic model dolazi u novoj verziji, obogaćenoj debelom XXL platformom. Trendseterke ovaj novi trendi model nosi se sa parom belih, dugačkih, sportskih čarapa, ali i onim ultra-mini čarapama.

Poput Else Hosk i Điđi Hadid, uvek je dobra ideja igrati na kartu monohromatskog stila koji odiše udobnošću i stilom.

Ipak, kako ne biste izgledali neuredno, naša preporuka je da stilizujete frizuru ili odaberete jedan elegantan komad poput kaputa koji će podići čitavi outfit na viši nivo. Na taj način, Uggsice ćete moći da nosite i na posao i u drugim prilikama.