Složićemo se da jesensko-zimske dane ne možemo zamisliti bez dobrih čizama, a srećom, omiljeni brendovi nude stilizovane modele za svačiji džep.

Od skupljih do jeftinijih modela, ponuda je raznovrsna i bogata, pa je, ako već niste, idealan trenutak da bacite pogled na police i izaberete svoj novi omiljeni model!

Ove sezone volimo jednostavne, ali izražajne komade koji trenutno podižu svaki stil, a chunky čizme definitivno savršeno odgovaraju opisu. Naime, reč je o glomaznim modelima koji su veoma upečatljivi i svakoj kombinaciji daju dozu smelosti.

Ove čizme kombinujemo u dnevnim i večernjim verzijama, a kada su u pitanju ležerne, glasamo za kombinacije koje uključuju vaše omiljene farmerke, džemper, kabanicu i, naravno, modne detalje.

Takođe, dobrodošle su i sve varijacije sa suknjama ili haljinama, a kada su u pitanju večernje prilike, chunky čizme pružaju glam rock utisak koji sigurno neće proći nezapaženo.

Što se tiče ponude, high street brendovi imaju veliki izbor, a za oko su nam zapele impresivne čizme sa nitnama i kopčama. Ovaj model možete kombinovati sa minimalističkim outfitima koji će tako postati drugačiji i posebni, a ako volite razigranije kombinacije, onda se odlučite za jednostavne dizajne koje se smo izdvojili u nastavku:

BERSHKA Čizme za 2022.