Iako su pre nekoliko sezona stidljivo počele da se vraćaju na modnu scenu, ove godine je popularnost kaubojki jednostavno eksplodirala, a od nedavno ih viđamo kako na Instagramu, tako i na poznatim fashionisticama koje ih nose sa puno stila. Kaubojske čizme, udobne i sa neospornom cool vibe-om, odavno su deo uniforme najotmenijih trendseterki koje ih nose od jutra do mraka.

Ove udobne i raznovrsne cipele učiniće svaku kombinaciju posebnom, a u svoje kolekcije su ih uvrstili i high street brendovi kao poznate modne kuće.

Dakle, ako ste još uvek u nedoumici u koji model da investirate ove jeseni, kaubojke mogu biti na vašoj listi ako odgovaraju vašem stilu.

Emili Ratajkovski u kaubojkama.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Emili Ratajkovski i Kendal Džener su samo neke od poznatih trendseterki koje su ovu obuću uvrstile u svoja cool modna izdanja, koja će čine svaku, pa i najobičniju kombinaciju, posebnom.

Kendal Džener u kaubojkama.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Kako ih nose?

Ne postoje stroga pravila, pa ih bez straha možete kombinovati sa komadima od kože, teksasa, ženstvenog cvetnog dezena...

Emili Ratajkovski u kaubojkama.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok su ih Kendal Džener i Emili Ratajkovski kombinovale sa suknjama, Ešli Benson, zvezda 'Pretty Little Liars', sasvim neočekivano je iskombinovala efektne visoke kaubojke sa teksas bermudama, dok ih britanska glumica Džodi Komer nosi sa ženstvenim haljinama, što zaista izgleda fantastično.

Kaubojske čizme nisu ništa manje stilizovane ako ih, na primer, nosite uz odelo, poput Olivije Vajld, ili uz farmerke i Barbi roze džemper, kao Hajdi Klum, koja se opredelila za visoke bele kaubojske čizme.

Ukoliko vam se dopadaju kaubojke i već ih vidite u korpi pri sledećem šopingu, pogledajte u nastavku ponudu dostupnu u Srbiji:

PULL&BEAR, MANGO Kaubojke čizme za jesen 2023