Poznate ikone francuskog stila kao što je Anne-Laure Mais, prelazni period ne mogu da zamisle bez šarmantnog modela 'Mary Jane' cipela sa potpisom pariskog brenda Carel čija je cena neverovatnih 385 funti. Divan model sa udobnom blok potpeticom i tri kaišića savršen je za jesenji stajling, ako na primer niste zaljubljeni u patike ili mokasinke, a klasične štikle i balerinke nisu vaša šoljica čaja.

Na sreću, Zara je upravo lansirala pristupačnu verziju gore pomenutih omiljenih cipela uvek skockanih Francuskinja za samo 5.000 dinara.

Model španskog modnog brenda, koji obožavaju i Srpkinje, zaista je odlična zamena za upečatljive cipele Mary Jane brenda Corel, a nećete pogrešiti ako ih u ovo vreme ugrabite jer savršeno idu uz široke- farmerke, maksi haljine, midi suknje ili udobne kancelarijske komade, i ostale komade koje nosimo u ovom prelaznom periodu.

Instagram, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia Trendseterke hit Mary Jane cipele sa platformom kombinuju na najrazličitije načine.

Svestrane i šarmante biće vaše najsigurnije rešenje za one jutarnje situacije kada ne znate šta da obučete. Blejzer, zanimljiv top, farmerke širokih nogavica i moćna torba i spremni ste za osvajanje gradskih ulica ove jeseni.

Inače, krajem 60-ih, cipele Mary Jane kakve danas poznajemo dobile su značajan pomak na modnoj sceni. Čuvena britanska manekenka Tvigi postala je najpoznatiji ambasador sandala sa kaišićima, noseći ih uz kratke suknje i mini haljine tog vremena, a u proteklih nekoliko godina cipele Mary Jane ponovo su postale jedan od vodećih trendova u svetu obuće.

U nastavku pogledajte povoljan, ali ništa manje kvalitetan model kultnih Mary Jane cipela! 

ZARA Zara je lansirala kultne Mary Jane cipele ya 5.000 dinara.