Iako s tugom u glasu, moramo reći da se leto polako bliži kraju, uprkos činjenici da neki od vas još uvek uživaju na plaži. To potvrđuju i police naših omiljenih brendova koje su prepune sjajnih jesenjih komada u koje jedva čekamo da uskočimo, kao i modnih dodataka od kojih su patike pravi 'must have'. 

Ovog puta smo odlučili da pogledamo aktuelnu high street ponudu koja nas je na prvu oduševila, pa ne sumnjamo da ćete lako pronaći par za sebe!

Kada je u pitanju klasik koji se mora naći u svakoj garderobi, bele patike su nepogrešiv izbor. Jednostavne, a posebne, bele patike uklapaju se u baš svaki stil odevanja i odlično idu uz raznovrsne kombinacije. Osim potpuno klasičnih modela, volimo i one ukrašene zanimljivim detaljima.

Patike za jesen 2022.
Instagram 

Isto tako, nosimo bele patike tokom cele godine, tako da je to svakako ulov koji se definitivno isplati imati.

Pored belih modela, tu su i patike u različitim bojama koje će svaki outfit učiniti razigranim i veselim, a iako su jesenje boje malo prigušenije, zašto se ne poigrati živim bojama?

Na primer, minimalistička kombinacija u kojoj preovlađuju zemljani ili sivi tonovi savršeno se kombinuje sa patikama u boji, a ako se ne plašite eksperimentisanja, šarene kombinacije dobro 'nose' i modele u boji. Što se samog dizajna tiče, nosi se skoro sve; od chunky modela do jednostavnih.

Glomazne patike za jesen 2022.
Instagram 

  Nešto glomazniji modeli su definitivno statement i kao takvi idealni su za sve one koji vole da privuku poglede, dok su malo suptilnije varijante savršena sinergija sportske elegancije koja nikada ne izlazi iz mode.

Zato, s obzirom na to da je jesen pred vratima, a novih modela patika nikad dosta, u nastavku smo izdvojili nekoliko modernih high street modela za koje ne sumnjamo da će vrlo brzo pronaći svoje mesto u vašoj kolekciji!

STRADIVARIUS, BERSHKA Idealan model patika za jesen 2022.