Jesenja sezona nam predstoji u znaku mokasina, kako onih elegantnih modela tako i onih sa glomaznim đonovima. Mokasine kao obuća koja se smatrala školskim i favoritom za odlazak na posao u sferi trendi obuće koja se praktično kombinuje sa različitim stilovima.

Mnoge trendseterke nose ih uz pantalone ravnih nogavica, zbog estetike koja naginje ka devedesetim godinama prošlog veka, a osim dnevnog izgleda, nije retkost videti ih u kombinaciji sa šljokičastim haljinama ili plisiranim suknjama prikladnim za večernje prilike.

U jesenjim kolekcijama predstvile su ih brojne modne kuće – među favoritima je Pradin model, ali su se i high-street prodavnice potrudile da iznjedre modele dostupne većini populacije.

Za one kojima se ovaj trend ne dopada, loša vest je da su mokasine bile veoma zastupljene i na revijama mode na kojima su predstavljene kolekcije za jesen/zimu 2023.

Mi smo uronili u svet mokasina dostupnih u Srbiji i pronašli neke više nego poželjne modele po povoljnim cenama. Pogledajte ih u nastavku!

ZARA, STRADIVARIUS Pronađite idealne mokasine koje ćete nositi celu jesen 2022.