Prvo je oduševila filmskim ulogama i lepotom na kojoj bi joj mnogi pozavideli, a sada je poznata i kao žena koja neverovatno vlada modom. Njen stil je elegantan, ženstven i bezvremenski, a kada pronađe dobar komad, nosi ga godinama. Upravo je to razlog zašto Anđelina Džoli ne izlazi iz papuča koje potpisuje Valentino Garavani.

Omiljeni modni brendovi Anđeline Džoli jedva su prepoznatljivi; samo vešto modno oko primetiće da se vrlo često radi o ekskluzivnim brendovima kao što su The Row ili Loro Piane, predvodnicima 'kodirane mode', bezvremenskog, nenametljivog i nepogrešivog modnog stila namenjenog samo onima koji to sebi mogu da priušte.

anđelina džoli u omiljenim papučama.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kada je reč o savršenim cipelama koje će se besprekorno uklopiti sa njenim omiljenim kaftanima i mantilima, izbor je jasan i jednoglasan - Vlogo sandale Valentina Garavania - model koji svakoj kombinaciji daje suptilan bljesak glamura.

Vlogo ravne sandale izgledaju skupo zahvaljujući smelom zlatnom logu na prednjoj strani, ali ne sumnjati u njihovu funkcionalnost. Savršeno moderne, a takođe i savršeno udobne, što je veoma važna stvar za poslovnu ženu i majku koja žonglira između roditeljstva, humanitarnog rada i filmskih projekata.

„Ulažem u kvalitetne komade, a onda ih jednostavno nosim do smrti“, rekla je Džoli jednom prilikom za britanski Vogue. „Ne menjam stvari često, to je jedna od mojih karakteristika“, dodala je ona.

Anđelina Džoli u natikačama.
Profimedia 

Stoga ne čudi što je ona bila nezvanični ambasador Vlogovih minimalističkih sandala od kada ih je luksuzni brend lansirao za proleće/leto 2019, a koje će se bez sumnje dopasti ljubiteljima vintidža, čiji stil predstavlja ravnotežu između starog i novog.

Svake sezone od lansiranja, brend je predstavio nove boje i završne obrade za Vlogo sandale, od rafije do šarenih printova, ali Anđelinu nećete videti ni u čemu osim u klasičnim verzijama. Glumica, koja uprkos velikoj popularnosti za mnoge ostaje enigma, mnogo toga otkriva svojim modnim stilom. Voli modne komade koji ostavljaju snažan utisak, večni su, vanvremenski, ali ipak prožeti holivudskim glamurom.