S kojom obućom nositi široke farmerke? Najstajliš jesenje kombinacije koje nikad ne razočaraju

Budite stajliš ove jeseni

Malu Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako su uske farmerke ponovo u trendu, široke pantalone (wide-leg) i dalje ostaju najpopularnije. Ove slobodne hlače su odlične za prikrivanje nedostataka i produžavanje siluete. Međutim, da ne bi narušile proporcije, važno je pravilno ih stilizovati, posebno kada je reč o izboru obuće. Prava obuća može savršeno upotpuniti look ili ga potpuno pokvariti. Evo s kojom jesenjom obućom nositi široke farmerke u 2024.

Sa baletankama

Instagram 

Počinjemo s neobičnom kombinacijom — široke farmerke + baletanke. Ova kombinacija posebno se sviđa Francuskinjama. Ipak, treba biti oprezan. Da biste delovali mršavije, farmerke bi trebalo da budu visokog struka; u suprotnom, ovo može skratiti figuru. Takođe, odaberite baletanke s malim potpeticama ili oštrim vrhom — to će dodatno produžiti noge. Uz to možete nositi bilo šta: romantičnu bluzicu, topli pulover ili klasičnu košulju.

Sa patikama

Instagram 

Opustenija kombinacija — široke farmerke + patike. Mogu biti bilo koje, ali ako želite produžiti noge, birajte modele s debelim đonom, koji su opet u trendu 2024. godine. Takođe, možete uskladiti boju patika s farmericama — ovaj stajling trik takođe vizuelno produžava figuru. Šnure mogu biti kontrastne, što će dodatno obogatiti izgled.

S salonkama

Instagram 

Ako želite da kreirate ženstveniji look, kombinujte farmerke sa salonkama. To mogu biti klasični modeli na štiklama ili udobnije varijante na kitten-heel ili stabilnoj debeloj potpetici. Oštar vrh salonki dodatno će produžiti siluetu. Luster ili klasične kožne modele, a možete se odlučiti i za tekstilne, ako vreme dozvoli.

S kaubojkama

Instagram 

Tokom hladnijih dana možete nositi još uvek popularne kaubojke. Sada su posebno popularni modeli od antilopa. Ako pada kiša, birajte kožne varijante. Da biste dobili outfit u modernom "kaubojskom" stilu, dodajte jaknu s resicama i tote antilop torbu.

S chunky čizmama

Instagram 

Čizme na vezivanje takođe će dobro izgledati sa farmericama. One su savršene za loše vreme. Da biste vizuelno produžili noge, birajte modele s debelim traktorskim đonom ili platformom. Pored klasičnih kožnih opcija, obratite pažnju i na lakovane — izgledaju veoma efektnije. Ako želite da stvorite "grunge" stil, birajte modele s istrošenim izgledom i velikim metalnim kopčama.