Gde naći popularnu haljinu koju nosi Ana Ivanović? Model koji obožavaju žene od stila pronašli smo na sniženju

Pronašli smo svetlucavu haljinu koju nosi Ana Ivanović na sniženju po sjajnoj ceni.

Instagram/ anaivanovic

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović već je obavila svoj domaći zadatak i pronašla komad garderobe i kombinaciju koja će biti posebno aktuelna na letnjih proslavama. Ono što na prvu primećujemo, boje i letnji dezeni vladaju više nego ikada Instagram feedom bivše teniserke.

Ana je prava modna inspiracija ženama širom sveta i njene odevne kombinacije na Instagramu uvek iznova oduševi pratioce svojom modnim izborom.

Majka troje dece obično bira boje koje su odraz elegancije, bogatstva, ekstravagancije, otmenosti, individualizma i glamura. Često su to nijanse koje simbolizuju moć, luksuz, mudrost i ambiciju, a podižu stajling na viši nivo. A tako je bilo i ovoga puta kada je izabrala plavu haljinu sa svetlucavim krljuštima koje izgledaju tako elegantno i moćno u nežnoj nijansi.

S obzirom na to da poslednje dane letnjih sniženja religiozno pratimo na sajtovima i aplikacijama popularnih high-street brendova, kada smo videli haljinu Ane Ivanović setili smo se da smo sličnu videli na još jednom mestu. I da, bili smo u pravu. Sličan model u plavoj boji i sa krljuštima pronašli smo na Reserved sajtu po ceni od 3.999 dinara, pogledajte je u nastavku!

reserved