OVE 2 NESPOJIVE BOJE SU NOVI HIT, A DOKAZ JE I STAJLING VIKTORIJE BEKAM: Nosivo, ženstveno i klasično

Instagram nalog Viktorije Bekam je pravo leglo za genijalan stajling.

ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dizajnerku i bivšu članicu Spice Girls Viktoriju Bekam neprestano fashion devojke drže na oku, a sada je pokazala koje dve, za mnoge nespojive, boje ćemo uskoro videti u mesecima koji su pred nama.

Viktorija je izgradila impresivnu modnu imperiju i sa svojim modnim i kozmetičkim brendom samo niže uspehe.

Viktorija u svakoj prilici pokazuje svoj istančan modni ukus i osećaj za stil i ne čudi što je za mnoge ljubitelje mode ona ikona svog vremena, a njen Instagram je i pravo leglo za genijalan stajling. 

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sada je supruga fudbalske legende ponovo sve očarala šik kombinacijom boja, za koje nikada ne bismo rekli da tako dobro izgledaju zajedno.

'Neugledna' i 'dosadna' braon, kako je često pomalo nepravedno nazivaju, veliki je hit ove sezone jer je i daleko 'mekša' od crne, bele ili tamnoplave, ali mnogi nisu sigurni kako da je kombinuju. Viktorija ima odlično stilsko rešenje jer u kombinaciji sa crvenom deluje zaista dramatičnije i živahnije.

U Njujorku je tako predstavila fantastičan look za koji nije dobila ništa osim pohvala. Ona je stručno spojila crvenu pletenu rolku sa elegantnim svetlosmeđim širokim pantalonama i upečatljivim kaišem, stvarajući još jednu neverovatnu odeću koja savršeno pristaje brinetama poput Viktorije.

Stajling je zaokružila nenametljivom šminkom, satom kao modnim detaljom i mladalačkom frizurom.

Inače, ovu pomalo nezamislivu kombinaciju boja videćemo svuda sledeće 2024. godine, a već je viđena na revijama modnih kuća Fendi, The Rov, Hermes, Altuzarra...

CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia 

Umesto crvenog džempera ili džempera, braon izgledu možete dodati malo crvene boje uz pomoć nekog detalja, kao što su tašna, rukavice, cipele, šal...

Bonus video

This browser does not support the video element.

Viktorija Bekam  Instagram/victoriabeckham

Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.