DŽEJ LO U DŽINSU U KOJEM SVAKA DEVOJKA IZGLEDA MRŠAVIJE: Model koji krije stomak, čini struk tanjim, a zadnjicu oblijom

Paparaci su uslikali Dženifer Lopez u još jednom sjajnom izdanju, a model farmerica posebno je svima privukao pažnju jer čini da figura izgleda mršavije, a obline definisanije.

thecelebrityfinder / INSTAR Images / Profimedia

Ako iko zna kako da dobro "upakuje" svoje obline, to je, bez sumnje, Dženifer Lopez. Slavna pevačica poznata je po raskošnoj figuri peščanog sata, izraženoj zadnjici i definisanom struku, ali nekad, zbog pogrešnih izbora odevnih komada zna da izgleda nezgrapno, za šta je neretko "krivac" njena visina od samo 1.64 m.

SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, u poslednje vreme, u više navrata nas je oduševila sjajnim casual izdanjima u kojima je em delovala mršavije, em naglasila figuru, em izgledala viša nego što jeste.

S obzirom da je džins nešto što gotovo svakodnevno nosi (kada nije u haljinama), zapalo nam je za oko da latino diva uglavnom bira isti model farmerica - sa nešto širim nogavicama. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovog puta paparaci su je uslikali tokom opuštenog popodneva sa decom. Dženifer je nosila laganu belu košulju koju je u prednjem delu upasala u iscepane farmerke visokog struka, a look je upotpunila cipelama sa visokom potpeticom sa špic vrhom. 

Njena figura zaista je izgledala poput peščanog sata, a noge su izgledale duže i vitkije, dok joj je zadnjica u isti mah bila oblija, što može da zahvali upravo farmerkama koje su je "stegle" na pravim mestima. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom da je reč o džinsu sa dubokim strukom, stomak Dženifer Lopez izgledao je ravnije, što je bez sumnje plus mnogima kada biraju farmerke. 

Pevačicu nemamo prilike često da vidimo u iscepanim modelima, a ovako nešto možda nije svačiji "cup of tea", no highstreet prodavnice imaju ponudu i klasičnih modela u različitim bojama teksasa. 

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, nije zgoreg ponoviti da ćete u tamnijem džinsu izgledati vitkije nego u svetlijem koji lako može dodati i koji kilogram, a za još "mršaviji" efekat, poželjno je da farmerice kombinujete ili sa užim gornjim delovima, ili da kao Džej Lo, upašete košulju i bluzu sa jedne strane u farmerke. 

Ukoliko dodate i sandale ili cipele sa visokom štiklom, nema sumnje da ćete dodati figuri koji santimetar i izgledati kao da ste sišli sa piste, te obavezno, prilikom sledeće kupovine, obratite pažnju na ovakve modele sa blago zvonastim nogavicama koje su uske u gornjem delu i videćete da će postati omiljeni komad u vašem garderoberu - sa razlgoom!

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kupovina farmerki po sirini vrata  TikTok/screenshot/eliza.co.uk