ZARA IMA 2 NASLEDNICE CELINE HALJINE: Model luksuznog dizajnerskog komada možete imati i po pristupačnoj ceni

Sofija Riči Grejndž nosi prelepu Celine haljinu, a Zara ima dva slična modela

instagram/ sofiarichiegrainge

Sofija Riči Grejndž je odnedavno postala sinonim minimalističke mode i koncepta estetike 'tihog luksuza' sa svojim odličnim i pažljivo odabranim modnim kobinacijama koje izgledaju šik i uvek su divna inspiracija. Čiste linije, ženstvene siluete i vanvremenska elegancija uvek su utkani u sav Sofijin stajling.

Na nedavnom TikTok snimku koji je Sofija podelila na svom profilu, može se videti u društvu svog supruga Eliota Grejndža, u prelepom modelu letnje haljine koja je privukla pažnju svih.

This browser does not support the video element.

Haljina Sofije Riči  Tiktok/sofiarichiegrainge

Sofisticirana maksi haljina deo je jedne od prethodnih jesenjih kolekcija brenda Celine.

Sofijina haljina ima beli gornji deo sa spuštenim ramenima i tankim naramenicama, dok se smeđa suknja širi u donjem delu i slobodno pada. U novoj Zarinoj kolekciji pronašli smo svetle haljine u istim kombinacijama boja i sličnim dezenima, i sve odišu jednakom elegancijom! Laskave siluete, prijatni materijali poput pamuka i lana i neutralne kombinacije boja samo su neke od velikih prednosti ovih haljina koje lako kombinujemo sa drugim neutralnim dodacima ili im možete dodati malo boje, kroz cipele ili tašnu.

ZARA 

ZARA