DŽEJ LO U CHIC "BOJSICAMA": Ako ovog leta nosite džins neka to bude samo model koji krije višak i prijatan je i na 30+

Dženifer Lopez otišla je na ručak sa decom u chic, ležernom izdanju, a mnogima su posebno zapale za oko farmerke koje su idealne kada temperatura pređe 30. podeok.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez odlučila je da sunčano popodne provede sa svojom decom Emom i Maksom koje je odvela na ručak, a potom i u shopping, a očekivano, paparaci su je pratili u stopu. Lepa pevačica nije previše obraćala pažnju na bliceve fotoaparata, niti je dozvolila da joj to uništi raspoloženje, što njenim obožavateljima nije promaklo kada su se slike našle na mrežama.

LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim toga, svi su hvalili i njeno kežual, a opet chic izdanje, pri čemu su farmerke bile te koje su definitivno zvezda outfita. Džej Lo nosila je kratku belu košulju koju su radili Gucci i Adidas, i oversized farmerke od ispranog teksasa, takozvane "bojsice", koje su najveću popularnost doživele 2015. U pitanju je muški kroj koji su žene veoma brzo prisvojile, te otuda i njihovo ime. 

Inače, ovakav kroj farmerki idealan je za tople dane jer je ne lepi uz nogu, daje koži prostora da diše, a dobro izgleda i uz majice i uz topove i košulje. 

Takođe, možete ih nositi uz patike, kao što je to Dženifer uradila, ali i uz papuče. sandale, pa čak i vrtoglave potpetice, a posebno će izgledati chic ukoliko podvrnete nogavice. 

Dakle, ukoliko su farmerke nešto što je must na vašoj listi, čak i leti, preporuka je da birate upravo ovakve modele u kojima će vam biti prijatno i na 30 plus i u kojima ćete uvek izgledati sjajno, nevezano da li ih nosite na posao, u šetnju, ili u izlazak.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Dženifer Lopez nosi sitne pletenice  Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!