ŽENA GOLMANA HRVATSKE IMA NEPOGREŠIV OSEĆAJ ZA MODU Njen stil odiše minimalizmom, a tajna leži u ovom jednostavnom triku

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, kada se pojavi, supruga golmana Hrvatske, Helena Livaković zaista privlači pažnju svojim modnim izborima.

Instagram

Mnoge supruge fudbalera obožavaju modu i modne 'krpice', ali ih retko koja nosi kao Helena, supruga hrvatskog reprezentativca i igrača Dinama, golmana Dominika Livakovića. Jednostavnost i prefinjenost kojom ova lepotica zrači leži u njenom odnosu prema odeći, ali i nezi prirodnog izgleda.

Listajući Instagram Helene Matić, od ove godine Helene Livaković, moramo uočiti harmoniju boja i tonova kojima uređuje svoj profil, a samim tim i gradi sliku javnosti o njoj. Supruga istaknutog golmana Hrvatske voli putovanja, uživa u modi, a ljubav prema fashion svetu proistekla je još sa fakultetskih dana. Naime, lepa Zagrepčanka diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a ljubav prema lepom dizajnu odnosi se i na njen izbor odevnih kombinacija.

Prilikom odabira boja Helena se uglavnom drži crne i bele, sa dodacima sive, bež i maslinaste. Korišćenjem ovih boja postiže da sve kombinacije izgledaju veoma jednostavno, a dosadne kombinacije uspešno izbegava igrajući se slojevitošću, volumenima, teksturama i raznim modnim dodacima.

Prati modne trendove, ali nije njihov rob. Rado nosi pruge, koje su trenutno omiljeni dezen svih modnih profesionalaca. Tajna njenog izgleda, koji bismo svi voleli da kopiramo, je slojevitost: ona često dodaje oversized blejzere jednostavnim kombinacijama farmerki i ležernih košulja, a bira mantile, ultimativni komad tokom prelaznih meseci.

Često bira teksas, koji se nosi uvek i uz sve. Ove sezone nije odolela puddle modelu, koji daje hladnu dimenziju svakom outfitu širokih nogavica. Letnje miniće zamenila je maksi teksas suknjom, koja se ove sezone na modnom radaru.

Ipak, modno osvešćena Helena vodi se principom „manje je više“ i nikada ne preteruje. Na njoj nećemo videti mnogo nakita, već radije bira jednostavnije i klasičnije komade. Voli zlatni nakit, a osim venčanog i vereničkog prstena, njeno kićenje se najčešće svodi na jednostavne minđuše i narukvice, a često nosi i elegantan zlatni sat.